PU Vloeren

Sincostura PU gietvloeren zijn gepigmenteerde, 2-componenten vloer- systemen op basis van polyurethaan en zijn vrij van oplosmiddelen.
 
Een polyurethaan vloer heeft als bijzondere eigenschappen dat hij relatief zacht en elastisch is. Het is een enorm slijtvast vloersysteem en bestand tegen alkaliën en zuren. Bovendien zijn PU gietvloeren binnen 48 uur uitgehard en beloopbaar (bij een temperatuur vanaf 18 graden Celsius).
 
Renoveert u?
Dan is een PU vloer heel interessant om over een tegelvloer te gieten. U kan hiermee besparen op tijd , kosten en breekwerk. Het is ook
perfect geschikt voor vloerverwarming.  Kleurcombinaties en ontwerpen zijn volledig naar keuze en hierdoor geschikt  voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Een Sinco PU vloer kan in principe op elke stabiele ondergrond worden geplaatst.
Wij plaatsen polyurethaan vloeren in zowel natte als droge ruimtes. De vloer kan indien gewenst ook naadloos overgaan in plinten , trappen en zelfs wanden (bv in badkamers).
 
De meest voorkomende toepassingen van PU gietvloeren zijn:  Winkels, kantoren, showrooms, praktijkruimten, openbare gebouwen en privéwoningen.

Sinds enkele jaren worden PU giet- vloeren ook toegepast in privé- woningen. Vooral in woonkamers, slaapkamers, badkamers en hallen zijn deze gietvloeren populair. Polyurethaan vloeren zijn ook toepasbaar in serres of op (beton)trappen.

Er bestaan allerlei soorten PU vloeren waaronder Sincoflame of de zogenaamde betonlook en ook gietvloeren voor in de badkamer groeien in populariteit.

Voor toepassingen in de industrie, garages, restaurants en de voedingsindustrie bestaan er verschillende variaties van kunstharsen waaronder Epoxy vloeren, Mortel of Troffelvloeren en Acrylaat (PMMA) vloeren.

      

Contacteer ons indien u meer inlichtingen wenst en/of een vrijblijvende offerte.