Steentapijt / Marmertapijt

Steentapijt of marmertapijt is geschikt voor allerlei toepassingen in je slaapkamer, in je badkamer, woonkamer, keuken, veranda zelfs op je terras.

Steentapijt zijn door de natuur glad gepolijste rivierkorrels die zorgvuldig op grootte worden geselecteerd en gesorteerd.  Je kan deze korrels verkrijgen in alle RAL kleuren dus in alle diverse kleurencombinaties, zo kan je zelfs diverse kleuren combineren of een figuur in je steentapijt verwerken. Je kan dus je steentapijt volledig aan jouw smaak en interieur aanpassen.

Marmertapijt zijn natuurlijke marmerkorrels die je in diverse grootte kan hebben, dit  in de natuurlijke marmerkleuren. Onze steentjes worden dichtgezet met een transparante kunsthars die UV-bestendig is en dus niet verkleurd zoals een epoxyhars. Uiteraard behoud u het prachtige effect van uw steentapijt.

Een steen- of marmertapijt is een goede keuze indien u houdt van een gezellige uitstraling. Een steentapijt heeft een zeer aangenaam loopgevoel en is zeer makkelijk in onderhoud.
Een van de grootste voordelen is dat deze vloeren antislip zijn, dus zeer interessant voor mensen met kleine kindjes of oudere mensen.

Contacteer ons indien u meer inlichtingen wenst en/of een vrijblijvende offerte.